Η Ελληνική Εταιρεία Απεικόνισης Μαστού (Ε.Ε.Α.Μ.) αποτέλεσε έμπνευση και επιθυμία ιατρών ακτινολόγων –ακτινοδιαγνωστών που μοιράστηκαν την ίδια ανάγκη για βελτίωση της υγείας των ανθρώπων που απευθύνονται σε αυτούς. Γυναίκες κάθε ηλικίας και κοινωνικού προφίλ, ενός μεγάλου ηλικιακού εύρους, ξεκινούν να ασχολούνται με την υγεία των μαστών τους, είτε σε νεαρή ηλικία σε περιπτώσεις θετικού οικογενειακού ιστορικού, είτε στην ηλικία των 40 και κάθε χρόνο της ζωής τους για προληπτικούς ελέγχους.

Οι γυναίκες αυτές θα πρέπει να γνωρίζουν όλα όσα διαθέτει ‘στη φαρέτρα του’ ο γιατρός για να διαγνώσει έγκαιρα και έγκυρα οποιαδήποτε πάθηση στο μαστό, συμβάλλοντας έτσι στη βέλτιστη αντιμετώπιση όποιου προβλήματος υγείας, ενώ θα πρέπει να αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των γυναικών που προβαίνουν σε ετήσιους προληπτικούς ελέγχους για την υγεία των μαστών τους, για την ίδια τους τη ζωή.

 Τα ιδρυτικά μέλη της Ε.Ε.Α.Μ., με το βλέμμα στραμμένο στο σκοπό τους, ίδρυσαν την εταιρεία και την υπηρετούν, με υψηλό αίσθημα ευθύνης στο επιστημονικό και ανθρώπινο καθήκον τους.

ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

null
Αθηνά Βούρτση
Πρόεδρος της ΕΕΑΜ 2012-2016

Ειδική Ακτινοδιαγνώστρια Μαστού

null
Αλεξάνδρα Αθανασίου
Πρόεδρος της ΕΕΑΜ 2016-2018

Ειδική Ακτινοδιαγνώστρια Μαστού

null
Σπύρος Λαζάρου
Πρόεδρος της ΕΕΑΜ 2018-2020

Ειδικός Ακτινοδιαγνώστης Μαστού

null
Κωνσταντίνος Κουφόπουλος
Πρόεδρος της ΕΕΑΜ 2020-

Ειδικός Ακτινοδιαγνώστης Μαστού

null
Αρκάδιος Ρουσάκης
Ακτινοδιαγνώστης

Επεμβατικός Ακτινολόγος

null
Ιωάννης Χρυσογονίδης
Επίκουρος Καθηγητής Ακτινολογίας Α.Π.Θ.
null
Ευαγγελία Πανουργιά
Ειδική Ακτινοδιαγνώστρια Μαστού

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH