ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ

Αγαπητοί μας Συνάδελφοι,

Η Ελληνική Εταιρεία Απεικόνισης Μαστού στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής της δραστηριότητας για το α΄ εξάμηνο του 2016, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον παγκοσμίου φήμης «Δάσκαλο» στην Απεικόνιση του Μαστού, ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου του Falun, Sweden LASZLO TABAR.

Η εταιρεία μας με την ευκαιρία αυτή θα διοργανώσει τριήμερο εντατικό σεμινάριο με τον τίτλο, «Advanced Course on Multimodality Detection and Diagnosis of Breast Diseases», με αποκλειστικό ομιλητή, τον Καθηγητή LASZLO TABAR. Τα σεμινάριο αυτό απευθύνεται προς όλες τις συναφείς ειδικότητες με το αντικείμενο του Μαστού (ακτινολόγους, παθολογοανατόμους, χειρουργούς, γυναικολόγους).

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα λάβει χώρα στις 3 – 5 Ιουνίου 2016, στο  Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στην Αθήνα.  

Η συμμετοχή έχει οριστεί στην ειδική τιμή των 300 ευρω και περιλαμβάνει: 

  1. Τριήμερη συμμετοχή στο σεμινάριο.
  2. Ελαφριά γεύματα και τις 3 ημέρες
  3. Καφέ

Θα θέλαμε να γνωρίζετε, ότι κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής μας, η «Ελληνική Εταιρεία Απεικόνισης Μαστού» έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιορίσει το κόστος του σεμιναρίου προκειμένου να είναι προσιτό προς όλους τους Συναδέλφους μας που επιθυμούν να αποκτήσουν την εμπειρία παρακολούθησης μίας αυθεντικής διδασκαλίας για το Μαστό.

Σκοπός μας είναι να υπάρξει αθρόα προσέλευση όλων των εμπλεκομένων συναδέλφων Ιατρών, προκειμένου να τους δοθεί η ευκαιρία να απολαύσουν την ιδιαίτερη ικανότητα του Καθηγητή LASZLO TABAR στη μεταλαμπάδευση των γνώσεων επάνω στο ευαίσθητο αντικείμενο του Μαστού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή – συμμετοχή σας, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα

http://www.drtabarcourseathens2016.com/

Αναμένουμε την ενεργό συμμετοχή σας, η οποία θα έχει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του σεμιναρίου μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

06-2016-AdvancedCourse (3) (Web)

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH