Η Ελληνική Εταιρεία Απεικόνισης Μαστού (Ε.Ε.Α.Μ.) αποτέλεσε έμπνευση και επιθυμία ιατρών ακτινολόγων –ακτινοδιαγνωστών που μοιράστηκαν την ίδια ανάγκη για βελτίωση της υγείας των ανθρώπων που απευθύνονται σε αυτούς. Γυναίκες κάθε ηλικίας και κοινωνικού προφίλ, ενός μεγάλου ηλικιακού εύρους, ξεκινούν να ασχολούνται με την υγεία των μαστών τους, είτε σε νεαρή ηλικία σε περιπτώσεις θετικού οικογενειακού ιστορικού, είτε στην ηλικία των 40 και κάθε χρόνο της ζωής τους για προληπτικούς ελέγχους.

idrytika-melh

Οι γυναίκες αυτές θα πρέπει να γνωρίζουν όλα όσα διαθέτει ‘στη φαρέτρα του’ ο γιατρός για να διαγνώσει έγκαιρα και έγκυρα οποιαδήποτε πάθηση στο μαστό, συμβάλλοντας έτσι στη βέλτιστη αντιμετώπιση όποιου προβλήματος υγείας, ενώ θα πρέπει να αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των γυναικών που προβαίνουν σε ετήσιους προληπτικούς ελέγχους για την υγεία των μαστών τους, για την ίδια τους τη ζωή.

 Τα ιδρυτικά μέλη της Ε.Ε.Α.Μ., με το βλέμμα στραμμένο στο σκοπό τους, ίδρυσαν την εταιρεία και την υπηρετούν, με υψηλό αίσθημα ευθύνης στο επιστημονικό και ανθρώπινο καθήκον τους.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

null
Αθηνά Βούρτση
Ιδρυτική Πρόεδρος - Γεν. Γραμματέας

Ειδική Ακτινοδιαγνώστρια Μαστού

null
Αλεξάνδρα Αθανασίου
Μέλος

Ειδική Ακτινοδιαγνώστρια Μαστού

null
Σπύρος Λαζάρου
Πρόεδρος

Ειδικός Ακτινοδιαγνώστης Μαστού

null
Αρκάδιος Ρουσάκης
Ταμίας

Ειδικός Ακτινοδιαγνώστης Μαστού

null
Κωνσταντίνος Κουφόπουλος
Αντιπρόεδρος

Ειδικός Ακτινοδιαγνώστης Μαστού

null
Ιωάννης Χρυσογονίδης
Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

null
Νικόλαος Πατσινακίδης
Πρόεδρος

Ακτινολόγος

null
Ειρήνη Γεωργίου
Γραμματέας

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH