1ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ε.Ε.Α.Μ.

Ημερομηνία: Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2013

Διάρκεια: Μέρες 4-5/10 2013 ώρες 10:00 – 12:30

Διοργανωτής: Ελληνική Εταιρεία Απεικόνισης Μαστού

Περιοχή: Ξενοδοχείο Royal Olympic Αθήνα

Βασικές αρχές στην διάγνωση παθήσεων του μαστού.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Απεικόνισης Μαστού το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Οκτωβρίου 2013 στην Αθήνα.

Με την προσδοκία να χαράξουμε γερές βάσεις και μια νέα αρχή στην Ακτινοδιαγνωστική Προσέγγιση, το πρόγραμμα του 1ου συνεδρίου μας επικεντρώνεται στις «Βασικές Αρχές της Διάγνωσης Παθήσεων του Μαστού».

Θα γίνουν διαλέξεις και θα συσταθούν στρογγυλές τράπεζες από έγκριτους προσκεκλημένους ομιλητές, από τον ελληνικό και διεθνή χώρο, με θεματολογία που θα καλύψει όλο το φάσμα της Ακτινοδιαγνωστικής προσέγγισης του Μαστού.

Γνωρίζοντας την τεράστια σημασία της ορθής προεγχειρητικής σταδιοποίησης, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο διαγνωστικό αλγόριθμο που επιβάλλεται να ακολουθούμε στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού. Ακολουθώντας τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες όσον αφορά στην προεγχειρητική διάγνωση μη ψηλαφητών αλλοιώσεων και την αναγκαιότητα της διεπιστημονικής συνεργασίας, θα συζητήσουμε αμφιλεγόμενα θέματα και «παγίδες» στη διάγνωση «καρκίνου του μαστού» και θα καταλήξουμε στην καταλληλότερη προσέγγιση από την πλευρά όλων των ειδικοτήτων.

Η ενεργή συμμετοχή των παρευρισκομένων και ο σχολιασμός από ειδικούς, έχουν διεθνώς αποδειχθεί ως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος εμπέδωσης της γνώσης. Έτσι, φροντίσαμε να συμπεριλάβουμε στο πρόγραμμα και συνεδρίες με σύστημα τηλε-ψηφοφορίας, ώστε όλοι οι συνάδελφοι να έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους, συμμετέχοντας ενεργά στη διαγνωστική προσέγγιση ενδιαφερόντων περιστατικών.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου δεν απευθύνεται μόνο σε Ακτινολόγους αλλά και σε συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων με κύρια ενασχόληση το αντικείμενο του Μαστού.

Ξεκινώντας τις επιστημονικές δραστηριότητες της Εταιρείας μας, ευχαριστούμε θερμά όλους τους εκλεκτούς ομιλητές και προέδρους-συντονιστές που με τη αποδοχή της συμμετοχής τους στηρίζουν την προσπάθεια μας. Είμαστε βέβαιοι ότι με την παρουσία και ενεργή συμμετοχή όλων σας θα επιτύχουμε τους στόχους μας και θα ευοδωθούν οι προσπάθειες μας.

Με θερμούς συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Δρ. Αθηνά Δ. Βούρτση
Ακτινοδιαγνώστρια Μαστού
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

GOLDAIR congress

1ο χλμ. Λεωφ. Παιανίας-Μαρκοπούλου, 190 02, Παιανία, Αττική

Τ: 210 3274570, Ε: [email protected], W: www.congress.goldair.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH